MediaWatch

Bouygues forhandler med Deutsche

Bouygues Telecom, der er et datterselskab under Bouygues gruppen, Ifølge Financial Times har de to selskaber så sent som forrige måned forhandlet om, at Deutsche Telekom skulle overtage en mindre andel i det franske selskab. Ligeledes har Bouygues angiveligt også forhandlet med Japan's største mobiltelefoni operatør NTT DoCoMo og muligvis også det hollandske teleselskab KPN.

De nye salgsrygter kommer efter at forhandlinger mellem Bouygues og Telecom Italia brød sammen i slutningen af forrige år. Telecom Italia ejer allerede en mindre andel i Bouygues. Siden da har Bouygues meldt ud, at det forhandlede med en række øvrige købere, som ville være villige til at skyde ny kapital i selskabet.

En afklaring på Bouygues' situation ventes at foreligge inden månedens udløb, inden fristen for tilmelding til at deltage i den franske auktion over UMTS licenser, der er den 31. januar.

Martin Bouygues, der er bestyrelsesformand for Bouygues, har for nylig anmodet EU-kommissionen om at gribe ind og udskyde den franske UMTS-auktion nogle måneder.

Deutsche Telekom meddelte i november, at det ikke ville deltage i den franske auktion over licenser til 3G.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs