Mahé leverer b-2-b e-logistik

MediaWatch

Den danskejede transportkoncern Mahé har etableret selskabet ecomlog A/S, der på grund af IT-systemet Mahé InfoNet kan løse e-logistik opgaver fra indkøb og ordre, over lager og håndtering til transport ud til slutkunden. Målgruppen er i høj grad traditionelle virksomheder, som ønsker at integrere IT og Internet i deres forretning
Netop logistik-funktionen er et af de svage led i en ellers veltilrettelagt forretningsstrategi for Internet. Ofte ser man, at logistik - transport, lager og så videre - ikke integreres tilstrækkeligt med virksomhedens administrative systemer. I andre tilfælde føler kunderne, at leveringerne tager alt for lang tid - eller kræver for meget administration.

Det er denne type svagheder, som den nordiske transportkoncern Mahé nu vil gribe fat om ved hjælp af sit nyetablerede selskab ecomlog A/S. Selskabet med base i Kastrup udnytter Mahé koncernens netværk af kontorer og samarbejdspartnere og kan derfor tilbyde både nationale og internationale e-logistikløsninger.

ecomlog tilbyder at optimere virksomhedernes brug af logistik ved at udnytte den nyeste teknologi inden for IT og Internet. I den forbindelse udnytter ecomlog Mahé koncernens avancerede IT-system Mahé InfoNet. Dette system gør det blandt andet muligt at følge varernes bevægelser - både fysisk på et lager eller på en lastbil og i virksomhedens komplette logistikkæde.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også