NYT sælger TheStreet.com

MediaWatch

New York Times og TheStreet.com lukkede i november måned deres fælles nyhedsafdeling, som producerede indhold til begge selskabers websites. Ifølge en talskvinde fra New York Times kan selskabets beslutning om at sælge de 1.425 millioner aktier tages som udtryk for, at New York Times ikke længere har strategiske interesser i TheStreet.com, skriver Financial Times.

New York Times beholder 125.000 aktier i TheStreet.com, og salget af de 1.425 millioner aktier forventes at resulterer i, at New York Times i alt har tabt omkring 12 millioner dollar.

New York Times har været engageret i TheStreet.com siden februar 1999. TheStreet.com gik på børsen i foråret 1999, hvor dets aktier straks steg til 71,25 dollar. Aktierne har imidlertid ikke været handlet til over fem dollar siden oktober, og i mandags lukkede de til kurs 2,50 dollar.

Meddelelsen om New York Times's salg af TheStreet kommer kun en dag efter, at selskabet har meddelt, at det vil afskedige 69 personer, svarende til omkring 17 procent af dets arbejdsstyrke. Hermed håber man på, at det vil gøre selskabet profitabelt i år 2002.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også