Amazon.com opfylder forventninger

MediaWatch

Online handlens gigant Amazon.com offentliggør, at salget i fjerde kvartal er steget med 42 procent fra sidste år. Salget er steget fra 676 millioner dollar til 960 millioner dollar . Amazon.com har tidligere oplyst, at salget ville stige til mellem 950 millioner dollar og 1,05 milliard, skriver Wall Street Journal.

Det er således lykkedes amazon.com at indfri forventningerne til salget i en ellers ugunstig økonomi. Amazon.com har dermed lige akkurat opfyldt forventningerne for kvartalet, men heller ikke mere, når man tænker på, at forventningerne for kvartalet lå på mellem 950 millioner og 1,05 milliarder dollar.

Resultatet er alt andet lige beroligende for investorer, der ellers har set adskillige dot.com selskaber der ikke formåede at indfri forventningerne. Amazon.com's nærmeste konkurrent inden for online salg af legetøj, eToys offentliggjorde for nylig, at indtægter i forbindelse med julesalget var halvt så store som forventet.

Amazon.com' s aktier steg til 17 dollar i efterhandlen og endte på en 15 dollar. Aktien steg 38 cent til 14,95 dollar på Nasdaq og lå således lige over årets laveste på 13,56 dollar fra sidste uge.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også