MediaWatch

Amazon.com opfylder forventninger

Online handlens gigant Amazon.com offentliggør, at salget i fjerde kvartal er steget med 42 procent fra sidste år. Salget er steget fra 676 millioner dollar til 960 millioner dollar . Amazon.com har tidligere oplyst, at salget ville stige til mellem 950 millioner dollar og 1,05 milliard, skriver Wall Street Journal.

Det er således lykkedes amazon.com at indfri forventningerne til salget i en ellers ugunstig økonomi. Amazon.com har dermed lige akkurat opfyldt forventningerne for kvartalet, men heller ikke mere, når man tænker på, at forventningerne for kvartalet lå på mellem 950 millioner og 1,05 milliarder dollar.

Resultatet er alt andet lige beroligende for investorer, der ellers har set adskillige dot.com selskaber der ikke formåede at indfri forventningerne. Amazon.com's nærmeste konkurrent inden for online salg af legetøj, eToys offentliggjorde for nylig, at indtægter i forbindelse med julesalget var halvt så store som forventet.

Amazon.com' s aktier steg til 17 dollar i efterhandlen og endte på en 15 dollar. Aktien steg 38 cent til 14,95 dollar på Nasdaq og lå således lige over årets laveste på 13,56 dollar fra sidste uge.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs