MediaWatch

Maconomy ind på nyt marked

Aftalen omfatter, at et af Norges største forskningsinstitutter, "Norsk institutt for planteforsking", implementerer Maconomy's integrerede virksomhedssoftware. En lignende aftale blev for nyligt indgået med et andet forskningsinstitut "Norges Geotekniske Institutt".

Jacob Thaning, direktør for Maconomy Nordic, udtaler, at Maconomy er et oplagt emne for forskningsinstitutterne, idet selskabet har stor fokus på mennesker og projekter. Han siger endvidere, man har fundet, at der ikke umiddelbart er andre softwareudbydere, som har valgt at dække dette markedssegment særligt nøje. Derfor har Maconomy nu valgt at satse på dette segment i Skandinavien.

Thaning siger afslutningsvist, at Maconomy indenfor det sidste halve år har sikret sig en række vigtige kontrakter på det norske marked, og at disse repræsenterer en god udvikling for selskabet forretning i Norge.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs