MediaWatch

Maconomy ind på nyt marked

Aftalen omfatter, at et af Norges største forskningsinstitutter, "Norsk institutt for planteforsking", implementerer Maconomy's integrerede virksomhedssoftware. En lignende aftale blev for nyligt indgået med et andet forskningsinstitut "Norges Geotekniske Institutt".

Jacob Thaning, direktør for Maconomy Nordic, udtaler, at Maconomy er et oplagt emne for forskningsinstitutterne, idet selskabet har stor fokus på mennesker og projekter. Han siger endvidere, man har fundet, at der ikke umiddelbart er andre softwareudbydere, som har valgt at dække dette markedssegment særligt nøje. Derfor har Maconomy nu valgt at satse på dette segment i Skandinavien.

Thaning siger afslutningsvist, at Maconomy indenfor det sidste halve år har sikret sig en række vigtige kontrakter på det norske marked, og at disse repræsenterer en god udvikling for selskabet forretning i Norge.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs