MediaWatch

Flere netspil fra Tipstjenesten

Dansk Tipstjeneste har siden årsskiftet haft lov til at udbyde spillet Oddset i samarbejde med Danske Bank over Internettet. Ifølge den nye rapport skal Tipstjenesten have udvidede beføjelser til at introducere nye net-spil, for hvis ikke staten gør noget, risikerer man, at danske spil bliver eroderet, mener Skatteministeriets departementschef Peter Loft ifølge Børsen.

Peter Loft er formand for arbejdsgruppen bag rapporten, der kommer om en måned:

- Vi går ud fra, at politikerne gerne vil beholde hønen, der lægger guldæg - og som man fra tidernes morgen har sagt ikke må tjene penge på spil.

Rapporten, der er udarbejdet af en gruppe embedsmænd, har undersøgt Tipstjenestens muligheder for at overleve på et stadig mere konkurrencebetonet dansk spilmarked, hvor der i hele tiden kommer nye udenlandske spiludbydere til på. Gruppen består af repræsentanter fra Skatteministeriet, Erhvervsministeriet og Justitsministeriet.

Det danske spilmarked er på i alt cirka ni milliarder kroner, hvoraf Dansk Tipstjeneste har de 63 procent. Dansk Tipstjeneste vil ud over at satse på nettet også til at drive spillehaller, hvor den første af 30 allerede er etableret i det københavnske butikscenter, Fisketorvet.

Mere fra MediaWatch

Medie: Regeringen lægger op til ny filmforpligtelse

I et aftaleudkast til de afsluttende forhandlinger om medieforliget fremgår det ifølge Finans, at DR og TV 2 på ny kan blive underlagt den såkaldte filmforpligtelse. Den blev ellers afskaffet i 2018, men siden har filmbranchen kritiseret udviklingen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs