Hosting center Danmarks største

MediaWatch

Aftalen gør DIR til et af landets største hosting centre for Application Service Providers (ASP). - Vi har allerede bevist overfor nogle af Prinfo's medlemsvirksomhederne at vi kan levere en professionel og driftsikker løsning, og vi ser nu frem til at kunne betjene samtlige medlemsvirksomheder, siger Kasper Kragelund, administrerende direktør for DIR.

DIR tilbyder traditionel hosting, en integreret e-business løsning på ASP Basis, omfattende ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management), CMS (Content Management System), samt DIR's egen e-handelsløsning shopServer.

Vi tilhører til en lille eksklusiv skare af virksomheder, der med god samvittighed kan sige, at de har reel erfaring med ASP hosting. Aftalen med Prinfo gør os til et af landets største centre indenfor denne type af hosting ydelser, siger Kasper Kragelund.

Prinfo Denmark består af 40 grafiske virksomheder og er Danmarks største grafiske kædedannelse. Virksomhederne indgår i et forpligtende samarbejde omkring IT udvikling, salg, samt fælles produktion af såvel traditionelle grafiske ydelser, som bredere kommunikationsløsninger med inddragelse af alle relevante medier.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også