MediaWatch

Besøgstal på nyhedssites stiger

Det viser den seneste opgørelse over Nielsen/NetRatings' Globale Internet Index, skriver Reuters. Opgørelsen viser desuden at også trafikken på shopping sites steg op til juleferien.

Ifølge opgørelsen steg trafikken på Time Warner, der driver CNNs online nyhedssites, med 16,4 procent i november måned, og dermed rykkede Time Warner op tre pladser på index'et til en niendeplads. Rivalen Viacom, der ejer CBS, steg med 16 procent og rykkede fem pladser op.

Yahoo bevarede dets position på førstepladsen over globale websites med over fem millioner unikke brugere. Online detailhandlen Amazons besøgstal steg med 18,1 procent og rykkede to pladser op til en ottendeplads, og Sony Online steg med 19,1 procent til en enogtyvendeplads.

Nielsen/NetRatings' Globale Internet Index måler Web publikum og forbrugsmønstre i 18 lande, svarende til mere end 80 procent af det globale Internet univers.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Seneste nyt

Se flere jobs