MediaWatch

Besøgstal på nyhedssites stiger

Det viser den seneste opgørelse over Nielsen/NetRatings' Globale Internet Index, skriver Reuters. Opgørelsen viser desuden at også trafikken på shopping sites steg op til juleferien.

Ifølge opgørelsen steg trafikken på Time Warner, der driver CNNs online nyhedssites, med 16,4 procent i november måned, og dermed rykkede Time Warner op tre pladser på index'et til en niendeplads. Rivalen Viacom, der ejer CBS, steg med 16 procent og rykkede fem pladser op.

Yahoo bevarede dets position på førstepladsen over globale websites med over fem millioner unikke brugere. Online detailhandlen Amazons besøgstal steg med 18,1 procent og rykkede to pladser op til en ottendeplads, og Sony Online steg med 19,1 procent til en enogtyvendeplads.

Nielsen/NetRatings' Globale Internet Index måler Web publikum og forbrugsmønstre i 18 lande, svarende til mere end 80 procent af det globale Internet univers.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs