MediaWatch

Vodafone øger kundebase

Vodafones globale vækst inkluderer fem millioner nye kunder på det europæiske kontinent, hvor D2 i Tyskland bidrog med 2,8 millioner og italienske Omnitel med 1,1 millioner nye kunder, skriver Reuters.

Dermed er Vodafone oppe på at have i alt 46 millioner kunder på det europæiske kontinent. I Storbritannien steg antallet af kunder men 1,4 millioner, hvor Vodafone nu i alt har fem millioner. Globalt set har Vodafone nu i alt 78,7 millioner mobilkunder.

Ifølge Vodafones Chief Executive Chris Gent viser de nye tal, at der er et stærkt underliggende vækstpotentiale i stort set alle Vodafones netværk, og væksten vil yderligere blive forøget med selskabets nyeste investeringer i Kina, Japan og Spanien.

Vodafones aktier steg med 7,1 procent på baggrund af selskabets nye væksttal.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs