Nye børsintroduktioner i Sverige

MediaWatch

Da det svenske marked i efteråret blev påvirket af de kraftige svingninger, der ramte bredt på alverdens børser og investorerne følgelig holdt pengepungen lukket, blev en række tidligere planlagte introduktioner på Stockholmbørsen udsat. Mange selskaber har valgt at vente til i år i håbet om bedre tider, skriver ekonomi24.se.

Der har imidlertid været selskaber, heriblandt det svenske teleselskab Telia, som trods turbulensen valgte at gennemføre deres børsnotering i 2000. Resultatet var aktier der faldt til niveauer under tegningskursen. Telia forventes at børsnotere flere nye selskaber i år. Et af disse er kabelTV selskabet Com Hem.

To af de største børsintroduktioner som ventes gennemført i år i Sverige, er forsikringsselskabet If samt mæglerselskabet Carnegie. De fleste af de selskaber der ventes at lade sig notere i år, befinder sig dog indenfor IT-sektoren.

Acando, Arrowhead, Bredbandsbolaget, Dimension, Cybernetics, Entrappa og Sky Ventures er ligeledes eksempler på selskaber der ønsker at gennemføre deres børsnotering i løbet af året.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også