MediaWatch

Investeringer i jule e-handlen

Cirka 51 procent butikker med e-handel har foretaget investeringer i computersystemer, viser en undersøgelse fra Jupiter Research. Det er en af grundene til, at e-butikkerne har følt sig klar til at håndtere juletrafikken i 2000.

Ifølge undersøgelsen, oplyste cirka 56 procent af e-handels butikkerne, at de var forberedt til at klare den øgede trafik og service i forbindelse med julehandlen. Antallet af e-handelsbutikker der sidste år følte sig gearet til at imødekomme spidsbelastningerne i juletiden, var sidste år helt nede på 10 procent, skriver ZDNet.

Det er dog kun 25 procent, der i år har udarbejdet en decideret beredskabsplan for at imødekomme de øgede krav til service i forbindelse med julehandlen. Det er ifølge Jupiter Research et faresignal for e-handelsbutikkerne. For flere af disse e-handelsbutikker og heriblandt Amazon.com har der været problemer med strømsvigt på de mest trafikerede tidspunkter.

De e-handelsvirksomheder, der har investeret i forbedringer har også formået at komme igennem juletrafikken uden større problemer, viser undersøgelsen.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs