MediaWatch

Parallelimport af PlayStation 2

Det er efter 4 måneders diskret operation lykkedes supermarkedskæden, at få fat i de 2.500 PlayStation 2 spillekonsoller. Den pågældende ladning konsoller er den første i England efter lanceringen af PlayStation 2 i november måned, hvor den engelske kvote for de nye spillekonsoller på 165.000 øjeblikkeligt forsvandt fra markedet, fordi forbrugerne havde forudbestilt dem, skriver CNET.

Supermarkedskæden Tesco er det eneste sted i England, der har flere PlayStation 2 spillekonsoller tilbage før julen. Tesco sætter spillekonsollerne i handlen for godt 300 britiske pund stykket i fem butikker i blandt andet Watford Peterborough, Cardiff og Newcast.

Tesco har søgt om, at få en officiel ekstrasending af spillekonsollerne, men fik svaret, at det først ville kunne lade sig gøre i andet kvartal af 2001. Supermarkedet er ikke ene om at forsøge at sikre sig de populære spillekonsoller. Online auktionssites og websites er på nuværende tidspunkt den eneste måde at skaffe PlayStation 2 konsollen.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs