MediaWatch

Spray: Vi har ikke kapitalproblemer!

Bestyrelsesformand i Spray Ventures, Per Bystedt, dementerer, at det skulle være kapitalmangel, der er årsagen til, at selskabet har forhalet betalingen af de indledende 170 millioner kroner til Lycos Europe, skriver Dagens Industri.

Forhandlingerne mellem de to selskaber har stået på i en måneds tid med det hovedformål, at Spray Ventures sælger sin portal til Lycos Europe. Ifølge aftalen skal Spray Ventures ydermere investere 650 millioner kroner i fire etaper i Lycos Europe.

Netop første etape på de 170 millioner kroner skulle have været afsluttet i november og det er denne forsinkelse, der nu har fået folk til at stille spørgsmålstegn ved Spray's likviditet. - Alle ser den manglende betaling, som om vi ikke har kapitalen i orden. Dette er ikke tilfældet. Vi har pengene samt muligheden for at belåne 50 millioner Lycosaktier, således Bystedt.

Lycos Europe er ikke enig i denne udlægning af sagen. I en nyligt offentliggjort pressemeddelelse siger selskabet, at det finder at Spray Ventures har de økonomiske muligheder for at gennemføre første del af aftalen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs