Spray: Vi har ikke kapitalproblemer!

MediaWatch

Bestyrelsesformand i Spray Ventures, Per Bystedt, dementerer, at det skulle være kapitalmangel, der er årsagen til, at selskabet har forhalet betalingen af de indledende 170 millioner kroner til Lycos Europe, skriver Dagens Industri.

Forhandlingerne mellem de to selskaber har stået på i en måneds tid med det hovedformål, at Spray Ventures sælger sin portal til Lycos Europe. Ifølge aftalen skal Spray Ventures ydermere investere 650 millioner kroner i fire etaper i Lycos Europe.

Netop første etape på de 170 millioner kroner skulle have været afsluttet i november og det er denne forsinkelse, der nu har fået folk til at stille spørgsmålstegn ved Spray's likviditet. - Alle ser den manglende betaling, som om vi ikke har kapitalen i orden. Dette er ikke tilfældet. Vi har pengene samt muligheden for at belåne 50 millioner Lycosaktier, således Bystedt.

Lycos Europe er ikke enig i denne udlægning af sagen. I en nyligt offentliggjort pressemeddelelse siger selskabet, at det finder at Spray Ventures har de økonomiske muligheder for at gennemføre første del af aftalen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også