MediaWatch

Spray: Vi har ikke kapitalproblemer!

Bestyrelsesformand i Spray Ventures, Per Bystedt, dementerer, at det skulle være kapitalmangel, der er årsagen til, at selskabet har forhalet betalingen af de indledende 170 millioner kroner til Lycos Europe, skriver Dagens Industri.

Forhandlingerne mellem de to selskaber har stået på i en måneds tid med det hovedformål, at Spray Ventures sælger sin portal til Lycos Europe. Ifølge aftalen skal Spray Ventures ydermere investere 650 millioner kroner i fire etaper i Lycos Europe.

Netop første etape på de 170 millioner kroner skulle have været afsluttet i november og det er denne forsinkelse, der nu har fået folk til at stille spørgsmålstegn ved Spray's likviditet. - Alle ser den manglende betaling, som om vi ikke har kapitalen i orden. Dette er ikke tilfældet. Vi har pengene samt muligheden for at belåne 50 millioner Lycosaktier, således Bystedt.

Lycos Europe er ikke enig i denne udlægning af sagen. I en nyligt offentliggjort pressemeddelelse siger selskabet, at det finder at Spray Ventures har de økonomiske muligheder for at gennemføre første del af aftalen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs