Tredobling i jule e-handel

MediaWatch

Julehandlen forventes i år at blive tre gange så stor som sidste år. Det tyder en særkørsel af PBS' dankorttransaktioner i perioden 1.-17 december på.

Kørslen viser en betydelig stigning i antal dankorttransaktioner på nettet i år i forhold til samme periode sidste år. Til gengæld viser undersøgelsen også, at der kun er en lille fremgang fra de første 17 dage af november, skriver Børsen.

I 1999 købte 10.164 personer julegaver på Internettet mens der i år indtil videre er 36.908 kunder, som har købt via Internettet. Det udgør kun en mindre stigning i forhold til de 32.956 kunder, som handlede i Internetbutikker i november måned.

Hos PBS forklares udviklingen med, at der sideløbende med juleindkøbene er tale om et generelt øget brug af dankort via Internettet. I november måned steg antallet af dankorttransaktioner til 59.173 i forhold til oktober måned, hvor antallet lå på 46.516.

PBS har observeret en generel stigning i handlen på nettet og det gælder også i butikker, der ikke handler med deciderede julegaveartikler.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også