MediaWatch

Minolta i samarbejde med Sony

Minolta Direkte, en division i Minolta Danmark a/s, skal markedsføre og sælge Sonys avancerede løsninger inden for videokonferencer, præsentationer og projektorer.

Minolta Direkte sælger i forvejen forbrugsstoffer til kontormaskiner, tilbehørsprodukter til computere og ikke mindst løsninger på det audiovisuelle marked, som har været i vækst de sidste tre til fem år.

- Vi ser det som en naturlig udvikling at udvide vores audiovisuelle sortiment med Sonys innovative produkter. Vi har i forvejen ekspertisen i at vejlede vore kunder, når de skal indrette deres kontor og showrooms med præsentationsudstyr. Samarbejdet betyder således, at kunden nu kan få en totalløsning, der f.eks. også inddrager professionelt udstyr til videokonferencer, der er blevet meget populært hos virksomheder med store udgifter til mødeaktivitet i ind og udland, udtaler Martin Rahbek, adm. direktør i Minolta Danmark.

Minolta Danmarks hovedforretning ligger i dag på salget af digitale outputløsninger inden for print, kopi og fax, hvor Minolta Danmark er førende på markedet.

Mere fra MediaWatch

CNN varsler afskedigelser

En fyringsrunde, der vil finde sted denne uge, er blevet annonceret til medarbejderne i CNN. Ifølge CNN Business bliver den omfattende.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs