Minolta i samarbejde med Sony

MediaWatch

Minolta Direkte, en division i Minolta Danmark a/s, skal markedsføre og sælge Sonys avancerede løsninger inden for videokonferencer, præsentationer og projektorer.

Minolta Direkte sælger i forvejen forbrugsstoffer til kontormaskiner, tilbehørsprodukter til computere og ikke mindst løsninger på det audiovisuelle marked, som har været i vækst de sidste tre til fem år.

- Vi ser det som en naturlig udvikling at udvide vores audiovisuelle sortiment med Sonys innovative produkter. Vi har i forvejen ekspertisen i at vejlede vore kunder, når de skal indrette deres kontor og showrooms med præsentationsudstyr. Samarbejdet betyder således, at kunden nu kan få en totalløsning, der f.eks. også inddrager professionelt udstyr til videokonferencer, der er blevet meget populært hos virksomheder med store udgifter til mødeaktivitet i ind og udland, udtaler Martin Rahbek, adm. direktør i Minolta Danmark.

Minolta Danmarks hovedforretning ligger i dag på salget af digitale outputløsninger inden for print, kopi og fax, hvor Minolta Danmark er førende på markedet.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også