MediaWatch

Time Warner køber mere Road Runner

Time Warner meddeler, at det vil øge sin andel som led i en aftale med AT&T, der er en af ejerne af selskabet, samt det amerikanske justitsministerium.

Ifølge aftalen vil en 20 procents andel, der i dag kontrolleres af Microsoft og Compaq, blive taget tilbage og Road Runner vil dermed næsten udelukkende distribuere alle sine aktiver til Time Warner og dets afdelinger samt AT&T Broadband, skriver CNET.

Med omstruktureringen vil der blive sat et punktum for Road Runner's eksklusivaftale med Time Warner Cable, hvilket dermed baner vejen for at Time Warner, som lovet i forbindelse med fusionen med AOL, kan tilbyde forskellige Internet service provider udbydere på sine systemer.

Ifølge aftalen med FTC, der godkendte fusionen, skal Time Warner åbne sine netværk for mindst tre konkurrerende udbydere.

I forbindelse med afslutningen af den regulære lukning på den amerikanske børs var Time Warner aktien faldet 13 procent svarende til 9.47 dollar og en lukkekurs på 63.25 dollar. Selskabet sagde i den forbindelse, at AOL's indtjening var på linje med forventningerne.

Time Warner ventes selv at offentliggøre en indtjening på 20 cent per aktie således First Call/Thomson Financial.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs