Time Warner køber mere Road Runner

MediaWatch

Time Warner meddeler, at det vil øge sin andel som led i en aftale med AT&T, der er en af ejerne af selskabet, samt det amerikanske justitsministerium.

Ifølge aftalen vil en 20 procents andel, der i dag kontrolleres af Microsoft og Compaq, blive taget tilbage og Road Runner vil dermed næsten udelukkende distribuere alle sine aktiver til Time Warner og dets afdelinger samt AT&T Broadband, skriver CNET.

Med omstruktureringen vil der blive sat et punktum for Road Runner's eksklusivaftale med Time Warner Cable, hvilket dermed baner vejen for at Time Warner, som lovet i forbindelse med fusionen med AOL, kan tilbyde forskellige Internet service provider udbydere på sine systemer.

Ifølge aftalen med FTC, der godkendte fusionen, skal Time Warner åbne sine netværk for mindst tre konkurrerende udbydere.

I forbindelse med afslutningen af den regulære lukning på den amerikanske børs var Time Warner aktien faldet 13 procent svarende til 9.47 dollar og en lukkekurs på 63.25 dollar. Selskabet sagde i den forbindelse, at AOL's indtjening var på linje med forventningerne.

Time Warner ventes selv at offentliggøre en indtjening på 20 cent per aktie således First Call/Thomson Financial.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også