MediaWatch

Razorfish falder betydeligt

Razorfish måtte i kølvandet på en indtjeningsadvarsel se sin aktie gå fra en stigning på 53 cent ved lukningen af den regulære handel, til et skarp fald på 1.09 dollar i den udvidede handel. Aktien lukkede dermed i kurs 2 dollar ned fra den regulære lukkekurs på 3.09 dollar, skriver CNET.
Faldet gjorde selskabet til den største procentvise taber i dagens handel på Nasdaq. Den egentlige baggrund for nedgangen er, at Razorfish forventer kvartalet vil ende med et pro forma tab på mellem 17 og 22 cent per aktie, hvilket igen svarer til en indtjening på to cent per aktie, således First Call/Thomson Financial.

Razorfish angiver makroøkonomiske tendenser, der har sænket den teknologiske investering. Samtidig er selskabets konsulentopgaver blevet mere komplekse og økonomisk krævende.

Jeff Dachis, administrerende direktør, mener, at man har undervurderet styrken af det dramatisk skift, der er sket på selskabets marked.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs