MediaWatch

Sprint indgår aftale med Global One

Aftalen, som er en udvidelse af den et-årige aftale Sprint og Global One indgik tidligere på året, går på, at Sprint fortsat får adgang til at benytte Global One's internationale virtutelle private netværk, VPN, og tjenester. Til gengæld får Global One fortsat til Sprints datanetværk i USA, skriver Financial Times

Parternes hensigt med den nye pagt er at bygge deres egne faciliteter til højhastigheds datatransmission på de to kontinenter.

Global One startede oprindeligt som et joint venture mellem Sprint, France Telecom og Deutsche Telekom, men i mellemtiden har France Telecom købt de to øvrige partnere ud af foretagenet. Global One har opbygget datanetværk i 28 nordamerikanske byer, som forventes færdiggjort i løbet af slutningen af indeværende år.

Sprints planer er, at ekspandere selskabets netværk i Europa og Asien indtil man når det fastsatte mål der består i at dække 35 byer i 19 lande.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs