MediaWatch

Telenor og Columbus i alliance

Samarbejdsaftalen mellem Telenor og Columbus IT Partner indebærer et tre-årigt samarbejde vedrørende levering og markedsføring af ASP-løsninger (Application Service Provider) i Norden. Med aftalen er det således muligt for både Telenor og Columbus IT Partner at tilbyde ASP-løsninger på nordisk plan, herunder Telenor's egen ASP-platform Login samt både DamgaardAxapta og Navision Financials. Det skriver RB-Børsen.

Aftalen indebærer, at selskabernes kunder kan leje IT-løsninger, hvor både software, hardware og telelinjer indgår i lejeaftalen. Fordelen for kunderne herved er ifølge de to selskaber, at hele IT- og teledriften hos en virksomhed kan outsources til en fast pris.

Salgsdirektør i Telenor, Bo Fensbæk, udtaler i dag, at Telenor med aftalen bliver en full-service ASP-leverandør og henviser til, at Columbus IT Partner som en markedsleder er den bedste samarbejdspartner for Telenor. Bo Fensbæk peger blandt andet på, at Columbus IT Partner er verdens største forhandler af NavisionDamgaard virksomhedsstyrings-systemer, der er installeret i 120.000 selskaber verden over.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs