MediaWatch

Nokia vil købe sikkerhedsudbyder

Nokia ønsker at erhverve sig den i Californien baserede sikkerhedsudbyder Ramp Networks. Det finske selskab er parat til at betale 5,80 dollar per aktie for den amerikanske udbyder, hvis bestyrelse på nuværende tidspunkt enstemmigt har givet sit tilsagn til overtagelsen, skriver IDG.

Handlen skal trods Ramp Networks tilsagn stadig leve op til regulative samt andre økonomiske konditioner, men Nokia udtaler, at man forventer handlen afsluttet i løbet af første kvartal 2001.

Nokia ønsker med købet af Ramp Networks at udvide sine sikkerhedsløsninger til at omfatte andet end mellemstore og store virksomheder. Den amerikanske udbyder har speciale i udvikling af Internet og bredbåndsbaserede sikkerhedsanordninger til små virksomheder.

Ramp Networks aktie steg mere end 15 procent i dagens handel og lukkede i kurs 5,68 dollar.

Mere fra MediaWatch

Google strammer grebet om kreative forsøg på at tracke brugere

Techselskabet bygger videre på sit kommende bolværk i beskyttelsen af brugernes privatliv og færden på nettet. Konkurrencemyndigheder i Storbritannien har samtidig indledt undersøgelse af, om det sender en endnu større del af annoncemarkedet i Googles hænder.

Debat: Folketinget vender det døve øre til lyd

Fair betaling for indhold og kampen med techgiganterne er højaktuelle dagsordener hos politikere og i Kulturministeriet. Men podcasting er efterladt på perronen, skriver formand for Center for Podcasting, Søren Brunsgaard, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

Se flere jobs