MediaWatch

Nokia vil købe sikkerhedsudbyder

Nokia ønsker at erhverve sig den i Californien baserede sikkerhedsudbyder Ramp Networks. Det finske selskab er parat til at betale 5,80 dollar per aktie for den amerikanske udbyder, hvis bestyrelse på nuværende tidspunkt enstemmigt har givet sit tilsagn til overtagelsen, skriver IDG.

Handlen skal trods Ramp Networks tilsagn stadig leve op til regulative samt andre økonomiske konditioner, men Nokia udtaler, at man forventer handlen afsluttet i løbet af første kvartal 2001.

Nokia ønsker med købet af Ramp Networks at udvide sine sikkerhedsløsninger til at omfatte andet end mellemstore og store virksomheder. Den amerikanske udbyder har speciale i udvikling af Internet og bredbåndsbaserede sikkerhedsanordninger til små virksomheder.

Ramp Networks aktie steg mere end 15 procent i dagens handel og lukkede i kurs 5,68 dollar.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs