MediaWatch

Ny direktør hos SOL

SOL's direktør, Lars Folkmann, trækker sig nu fra sin stilling med henblik på at blive direktør for forretningsudvikling i det danske serviceselskab ISS. Lars Folkmann begyndte 1. august som chef for SOL Danmark men stopper altså efter kun fire måneder, skriver digitoday.no. Lars Folkmann kom til SOL fra en stilling som salgs- og marketingdirektør hos Coca Cola.

I stedet indtages direktørstolen per 1. januar 2001 af danske Thomas Gudbjerg, som begyndte hos SOL i Norge for godt to år siden. Her har han bestridt poster som salgschef og salgs- og marketingdirektør for SOL i Norge samt som vice president og nordisk salgsdirektør i Scandinavia Online. Koncernchef for SOL, Birger Steen, udtaler, at det er den bedste sælger nogensinde hos SOL, som nu træder ind som administrerende direktør i Danmark.

Også en anden nordmand vil ved særlige lejligheder finde vej til SOL's danske lokaler, idet adm. direktør for SOL i Norge, Kristin Skogen Lund, vil indtræde som bestyrelsesformand for SOL Danmark.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs