MediaWatch

Kvindesite oplever modgang

Selskabet skiller sig, i sit forsøg på at vende tab til indtjening, af med 25 procent af den samlede medarbejderstab. Målet er at være i stand til at skabe indtjening i 2001, skriver CNET.

Women.com's økonomiske problemer er blot det sidste i rækken af internetbaserede nicheselskaber, der mærker den faldende opbakningslyst blandt investorer og venturekapitalister. Senest måtte et andet internetselskab, Oxygen.com, afskedige 65 medarbejdere samt lukke et af sine kontorer.

Selskabets site publicerer 200,000 websider med bl.a.: Råd Til Parforhold, Indkøb, Tips Om Helse samt andre services, er blandt andet ejet af The Hearst Corporation samt Disney-koncernen.

Mere fra MediaWatch

Google strammer grebet om kreative forsøg på at tracke brugere

Techselskabet bygger videre på sit kommende bolværk i beskyttelsen af brugernes privatliv og færden på nettet. Konkurrencemyndigheder i Storbritannien har samtidig indledt undersøgelse af, om det sender en endnu større del af annoncemarkedet i Googles hænder.

Debat: Folketinget vender det døve øre til lyd

Fair betaling for indhold og kampen med techgiganterne er højaktuelle dagsordener hos politikere og i Kulturministeriet. Men podcasting er efterladt på perronen, skriver formand for Center for Podcasting, Søren Brunsgaard, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

Se flere jobs