MediaWatch

Ericsson sælger ud i Juniper Networks

Ifølge Ericsson vil der blive tale om et frasalg på godt 10,4 millioner aktier, mens Juniper Netwworks forventes at tilbagekøbe en million egne aktier fra Ericsson.

Frasalget sker for at skabe mulighed for nye investeringer, samt for at styrke Ericsson's fokus på produktudviklingen af mobile tredje generations net og IP-backbones.

Tiltaget er første skridt på vejen i en strategi, der skal søge at styrke udviklingen indenfor det mobile internet.

Ericsson's informationschef Pia Gideon oplyser, at frasalget svarer til godt halvdelen af selskabets samlede andel i Juniper Networks. Denne andel er nu på godt to procent af aktiekapitalen.

Frasalget ventes ikke at få indflydelse på samarbejdet mellem de to selskaber.

Mere fra MediaWatch

Google strammer grebet om kreative forsøg på at tracke brugere

Techselskabet bygger videre på sit kommende bolværk i beskyttelsen af brugernes privatliv og færden på nettet. Konkurrencemyndigheder i Storbritannien har samtidig indledt undersøgelse af, om det sender en endnu større del af annoncemarkedet i Googles hænder.

Debat: Folketinget vender det døve øre til lyd

Fair betaling for indhold og kampen med techgiganterne er højaktuelle dagsordener hos politikere og i Kulturministeriet. Men podcasting er efterladt på perronen, skriver formand for Center for Podcasting, Søren Brunsgaard, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

Se flere jobs