MediaWatch

Ericsson sælger ud i Juniper Networks

Ifølge Ericsson vil der blive tale om et frasalg på godt 10,4 millioner aktier, mens Juniper Netwworks forventes at tilbagekøbe en million egne aktier fra Ericsson.

Frasalget sker for at skabe mulighed for nye investeringer, samt for at styrke Ericsson's fokus på produktudviklingen af mobile tredje generations net og IP-backbones.

Tiltaget er første skridt på vejen i en strategi, der skal søge at styrke udviklingen indenfor det mobile internet.

Ericsson's informationschef Pia Gideon oplyser, at frasalget svarer til godt halvdelen af selskabets samlede andel i Juniper Networks. Denne andel er nu på godt to procent af aktiekapitalen.

Frasalget ventes ikke at få indflydelse på samarbejdet mellem de to selskaber.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs