NetDoktor får ny direktør

MediaWatch

Den dansk-fødte sundhedsportal NetDoktor, som har datterselskaber i ni europæiske lande, har udpeget den 44-årige amerikaner Jim Donohue som ny direktør for hele gruppen med hovedsæde i København.

Jim Donohue har de seneste 12 måneder været direktør for NetDoktor's britiske datterselskab, hvor han ifølge NetDoktor selv har gjort sig bemærket ved at høste en stribe store kontrakter hjem til selskabet. Jim Donohue har mere end 20 års erfaring fra ledende stillinger i forlagsbranchen og betegnes af branchefolk som en tung dreng, lyder det i selskabets pressemeddelelse.

Den hidtidige direktør, Mikael Vissing, beholder sin plads i NetDoktors ledergruppe, samtidig med at han bliver ny bestyrelsesformand for NetDoktor A/S. Her vil Mikael Vissing få til opgave at fokusere på NetDoktors langsigtede strategi.

Om den nye direktør siger Mikael Vissing: -Jim Donohue er valgt som ny CEO for at vinde endnu flere store kontrakter hjem til NetDoktor, så vi kan fastholde vore position som Europas foretrukne leverandør af sundhedsinformation.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også