MediaWatch

Trådløst Internet får kæmpe investering

NEP, der har hovedsæde i Minneapolis, skyder 10 millioner dollars i udviklingen af den nye danske virksomhed, der skal udbyde infrastruktur til trådløs datatransmission.

Virksomheden er blandt de ansøgende kandidater til modtagelse af Telestyrelsens licenser til drift af trådløse netværk, også kaldet Fixed Wireless Access (FWA).

GlobalConnect A/S er en danskejet udbyder af infrastruktur til telekommunikation i Skandinavien og det nordlige Tyskland, baseret på fiberoptik og på trådløs teknologi. GlobalConnect har nedgravet egne fiberkabler i et netværk, der bl.a. forbinder Berlin, Hannover, Rostock, København, Odense, Esbjerg, Århus, Ålborg, Gøteborg og Malmø.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs