MediaWatch

Trådløst Internet får kæmpe investering

NEP, der har hovedsæde i Minneapolis, skyder 10 millioner dollars i udviklingen af den nye danske virksomhed, der skal udbyde infrastruktur til trådløs datatransmission.

Virksomheden er blandt de ansøgende kandidater til modtagelse af Telestyrelsens licenser til drift af trådløse netværk, også kaldet Fixed Wireless Access (FWA).

GlobalConnect A/S er en danskejet udbyder af infrastruktur til telekommunikation i Skandinavien og det nordlige Tyskland, baseret på fiberoptik og på trådløs teknologi. GlobalConnect har nedgravet egne fiberkabler i et netværk, der bl.a. forbinder Berlin, Hannover, Rostock, København, Odense, Esbjerg, Århus, Ålborg, Gøteborg og Malmø.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt. Tillidsrepræsentant kalder det en god nyhed, at der er sket færre reelle afskedigelser blandt journalisterne, end der var lagt op til.

Topchef stopper i Microsoft Danmark

Microsoft Danmark har allerede en afløser parat, når Nana Bule stopper som adm. direktør i softwareselskabet ved udgangen af året. Den nye topchef kommer fra Deloitte.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs