MediaWatch

"Teknikaliteter" hos LetsBuyIt.com

Da pressen for et par måneder siden begyndte at beskæftige sig med LetsBuyIt.com's manglende regnskabsindlevering, lød forklaringen på, at der var tale om en ren fodfejl, der hurtigt ville blive bragt i orden, skriver morgenavisen Jyllands-Posten.

I dag har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen bragt sagen for Skifteretten og LetsBuyIt.com er nu ikke længere i stand til at melde ud med en klar dato for aflevering af regnskabet.

Ifølge LetsBuyIt.coms informationsdirektør, Steve Cox, er der nogle "teknikaliteter", som LetsBuyIt.com skal have styr på. Han mener ikke, at virksomheden er ude i et ræs mod uret.

- Vores regnskabsafdeling er færdig, når den er færdig. Vi når det til den deadline, som er sat, siger Steve Cox noget kryptisk, og ønsker ikke at komme ind på, hvad de såkaldte "teknikaliteter" er for nogle vanskeligheder.

Hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen er forbløffelsen over LetsBuyIt.coms opførsel stor.

- Det her er bestemt ikke noget som sker ofte i koncerner af den her størrelse. Selskaber, der bliver sendt til tvangsopløsning, er ofte halvdøde, siger kontorchef Kristian Madsen Østerbye fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Mere fra MediaWatch

Google strammer grebet om kreative forsøg på at tracke brugere

Techselskabet bygger videre på sit kommende bolværk i beskyttelsen af brugernes privatliv og færden på nettet. Konkurrencemyndigheder i Storbritannien har samtidig indledt undersøgelse af, om det sender en endnu større del af annoncemarkedet i Googles hænder.

Debat: Folketinget vender det døve øre til lyd

Fair betaling for indhold og kampen med techgiganterne er højaktuelle dagsordener hos politikere og i Kulturministeriet. Men podcasting er efterladt på perronen, skriver formand for Center for Podcasting, Søren Brunsgaard, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

Se flere jobs