MediaWatch

Lastminute.com : Tabet udvider sig!

Selskabets tab er således på nuværende tidspunkt vokset til 35,7 millioner britiske pund. Sat i forhold hertil var resultatet i fjor et tab før skat på 4,5 millioner britiske pund, skriver Wall Street Journal.

Det øgede tab sker trods en signifikant stigning i såvel antallet af abonnenter som salg. I forhold til sidste år er selskabets antal af abonnenter således steget fra 364,750 til 2,85 millioner. I samme periode er det samlede salg gået fra 195,000 britiske pund til 3,7 millioner.

Den totale transaktionsværdi baseret på salg af produkter og services via web-sitet er ligeledes steget fra 2,6 millioner britiske pund i fjor til 34,2 millioner i år.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs