MediaWatch

Kvalitet på TV afhængig af kanal-profil

Det viser en ny undersøgelse som Gallup og DRB har gennemført om kvalitativt TV. Selv om nyhedsundersøgelser på de forskellige danske kanaler ofte omhandler de samme emner, er der tale om en markant forskel i opfattelsen af udsendelserne på de enkelte kanaler.

Det tilskriver TV Director Flemming Jensen og Media Planner Jakob Holm fra CIA MedieCentralen "det journalistiske bagland" og den "generelle opfattelse" af den enkelte TV-station. Undersøgelsen er også foretaget på dokumentarprogrammer, underholdning, ungdoms- og børneprogrammer. Disse programtyper viser samme tendenser..

Materialet til analysen er udarbejdet på basis af en korrespondanceanalyse i Gallup Indeks Danmark, som danner et plot, der viser sammenhængen mellem udsagn og TV-station. Alle kørsler er sket i målgruppen "personer 19-50 år".

Læs hele artiklen om TV-stationen afgørende for vurdering af et programs kvalitet i nyhedsbrevet Mediawatch, som udkommer i dag.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs