MediaWatch

Svenskerne kommer

Hvorfor rejse helt til Stockholm efter job, når virksomheder på den anden side af Øresund inviterer til attraktive stillinger og høje lønninger, skriver Politiken søndag.

40 sydsvenske studerende blev i fredags kørt rundt i "ITKompetancebuseen" til danske virksomheder i københavnsområdet i et forsøg på at rekruttere dem senere hen.

Ifølge Kim Pedersen, formand for Foreningen for Informationsteknologi og Kommunikation, IKT, var turen en stor succes. Han fortæller, at mange af de svenske studerende afleverede deres cv i virksomhederne, som de besøgte.

Chefkonsulent Birgit Bangskjær fra Dansk Handel og Service, der også var impliceret i rekrutteringsfremstødet mener, at IT-virksomhederne i Københavnsområdet er populære blandt de IT-studerende på Lunds Universitet, da København ses som et attraktivt alternativ til Stockholm.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs