MediaWatch

Sonera bygger vidensportal

Portalen, der er døbt Bizkit, er en såkaldt "enterprise knowledge portal" også benævnt EKP og repræsenterer næste generations informationsportaler. Disse bygger på den erhvervsmæssige viden, man i dag har, når man sender informationer ud til brugerne, skriver IDG.

Bizkit bliver udformet således, at den kan tilbyde services som: dokumenthåndtering, SMS, automatiske e-mailadvarsler, personaliserede intranetsider samt tilvejebringelse af informationer.

Comintell, der har sikret sig ordren på 190,000 dollar, er et relativt nyt selskab dannet i 1999. Selskabet udbyder virksomhedsportaler samt ledelsesmæssig videns software.

Selskabet tæller blandt sine kunder den svenske gigant Ericsson.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs