MediaWatch

Dansk e-indkøbsforening har fremgang

- Med så mange butikker der giver rabat, er der åbnet op for betydelige besparelser for vores medlemmer," siger Henrik Jung Laursen, adm. direktør, Forbrugerliv.dk.

Ifølge Henrik Jung Laursen stiger antallet af butikker løbende, og han forventer at kunne runde 1.000 butikker i starten af 2001.

Udover de mange rabatter byder Forbrugerliv.dk på konkurrencer og specielle ugentlige Scoops. Et Scoop er en speciel tidsbegrænset rabat - der oftest er væsentlig højere end de 12,5 procent man gennemsnitlig kan spare i de tilmeldte butikker.

Forbrugerliv.dk forhandler rabatterne hjem fra butikkerne - rabatter der fra sitet www.forbrugerliv.dk tilbydes gratis til medlemmerne af Forbrugerliv.dk.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs