MediaWatch

Dansk e-indkøbsforening har fremgang

- Med så mange butikker der giver rabat, er der åbnet op for betydelige besparelser for vores medlemmer," siger Henrik Jung Laursen, adm. direktør, Forbrugerliv.dk.

Ifølge Henrik Jung Laursen stiger antallet af butikker løbende, og han forventer at kunne runde 1.000 butikker i starten af 2001.

Udover de mange rabatter byder Forbrugerliv.dk på konkurrencer og specielle ugentlige Scoops. Et Scoop er en speciel tidsbegrænset rabat - der oftest er væsentlig højere end de 12,5 procent man gennemsnitlig kan spare i de tilmeldte butikker.

Forbrugerliv.dk forhandler rabatterne hjem fra butikkerne - rabatter der fra sitet www.forbrugerliv.dk tilbydes gratis til medlemmerne af Forbrugerliv.dk.

Mere fra MediaWatch

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs