Syd-Tek og eHuset i IT samarbejde

MediaWatch

Syd-Tek har, som erhvervscenter, spillet en aktiv rolle i etableringen af multimediecentret i det gamle skibsværft i Nakskov. Syd-Tek har også været medvirkende til, at eHuset nu etablerer sig i centret, hvis centrale opdrag er IT-uddannelsen IMMA (Interactive Media & Marketing Academy).

Uddannelsen tiltrækker elever fra hele landet, hvilket har betydet, at der nu udklækkes kompetente IT-folk i lokalmiljøet. Dermed er det blevet muligt for de syddanske virksomheder at rekruttere veluddannede IT- medarbejdere på lokalt plan.

Direktør Erling Ransby fra Syd-Tek siger om sine forventninger til det fremtidige samarbejde med eHuset.

- Signalværdien ved at få en velrenommeret virksomhed som eHuset til området er enorm, og med flere IT-virksomheder i Nakskov er der større sandsynlighed for, at dimittenderne fra IMMA bliver i lokalområdet og bruger deres kompetencer her i stedet for at flytte til de større byer efter job.

eHusets etablering i det gamle skibsværft i Nakskov har således affødt forventninger om øget vækst og flere muligheder - både i lokalområdet som helhed og de enkelte virksomheder imellem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også