Syd-Tek og eHuset i IT samarbejde

MediaWatch

Syd-Tek har, som erhvervscenter, spillet en aktiv rolle i etableringen af multimediecentret i det gamle skibsværft i Nakskov. Syd-Tek har også været medvirkende til, at eHuset nu etablerer sig i centret, hvis centrale opdrag er IT-uddannelsen IMMA (Interactive Media & Marketing Academy).

Uddannelsen tiltrækker elever fra hele landet, hvilket har betydet, at der nu udklækkes kompetente IT-folk i lokalmiljøet. Dermed er det blevet muligt for de syddanske virksomheder at rekruttere veluddannede IT- medarbejdere på lokalt plan.

Direktør Erling Ransby fra Syd-Tek siger om sine forventninger til det fremtidige samarbejde med eHuset.

- Signalværdien ved at få en velrenommeret virksomhed som eHuset til området er enorm, og med flere IT-virksomheder i Nakskov er der større sandsynlighed for, at dimittenderne fra IMMA bliver i lokalområdet og bruger deres kompetencer her i stedet for at flytte til de større byer efter job.

eHusets etablering i det gamle skibsværft i Nakskov har således affødt forventninger om øget vækst og flere muligheder - både i lokalområdet som helhed og de enkelte virksomheder imellem.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også