Ericsson: Mobilen større end nettet

MediaWatch

Internet er på vej til at blive mobilt - og det bliver et helt anden Internet, end det, vi kender i dag, erklærede Ericssons koncernchef Kurt Hellström på den store IT-messe Comdex Fall i Las Vegas. Det skriver Jyllands-Posten.

Ifølge Kurt Hellström er mobilt Internet den logiske sammensmeltning af de to største teknologier i dag: Internet og mobiltelefonen. Han mener, at om fire år vil det mobile Internet værre større end det faste Internet, som vi kender i dag. Og hastigheden, hvormed det mobile Internet vil vokse, vil værre væsentlig hurtigere end den hastighed, det faste Internet har udviklet sig med.

Kurt Hellström forventer derfor, at det bliver mobiltelefonen, der i de kommende år bliver den ledende kommunikationsenhed og ikke de trådløse bærbare PC'ere. Det gælder både på arbejde og i hjemmet. Det sker fordi - ifølge Ericsson chefen - at mobiltelefoni handler om ny måde at tænke på:

- Da vi gjorde telefonen mobil, gjorde vi den samtidig personlig. Nu ringer man ikke længere til et kontor eller et sted - man ringer til en person, sagde Kurt Hellström.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også