MediaWatch

Ericsson: Mobilen større end nettet

Internet er på vej til at blive mobilt - og det bliver et helt anden Internet, end det, vi kender i dag, erklærede Ericssons koncernchef Kurt Hellström på den store IT-messe Comdex Fall i Las Vegas. Det skriver Jyllands-Posten.

Ifølge Kurt Hellström er mobilt Internet den logiske sammensmeltning af de to største teknologier i dag: Internet og mobiltelefonen. Han mener, at om fire år vil det mobile Internet værre større end det faste Internet, som vi kender i dag. Og hastigheden, hvormed det mobile Internet vil vokse, vil værre væsentlig hurtigere end den hastighed, det faste Internet har udviklet sig med.

Kurt Hellström forventer derfor, at det bliver mobiltelefonen, der i de kommende år bliver den ledende kommunikationsenhed og ikke de trådløse bærbare PC'ere. Det gælder både på arbejde og i hjemmet. Det sker fordi - ifølge Ericsson chefen - at mobiltelefoni handler om ny måde at tænke på:

- Da vi gjorde telefonen mobil, gjorde vi den samtidig personlig. Nu ringer man ikke længere til et kontor eller et sted - man ringer til en person, sagde Kurt Hellström.

Mere fra MediaWatch

Top 20: To premierer strøg til tops

En sæsonpremiere på DR1 og en programpremiere på TV 2 trak flest seere til flow-tv i sidste uge, mens DR's seneste søndagsdrama havde det sværere.

Seneste nyt

Se flere jobs