MediaWatch

Ericsson: Mobilen større end nettet

Internet er på vej til at blive mobilt - og det bliver et helt anden Internet, end det, vi kender i dag, erklærede Ericssons koncernchef Kurt Hellström på den store IT-messe Comdex Fall i Las Vegas. Det skriver Jyllands-Posten.

Ifølge Kurt Hellström er mobilt Internet den logiske sammensmeltning af de to største teknologier i dag: Internet og mobiltelefonen. Han mener, at om fire år vil det mobile Internet værre større end det faste Internet, som vi kender i dag. Og hastigheden, hvormed det mobile Internet vil vokse, vil værre væsentlig hurtigere end den hastighed, det faste Internet har udviklet sig med.

Kurt Hellström forventer derfor, at det bliver mobiltelefonen, der i de kommende år bliver den ledende kommunikationsenhed og ikke de trådløse bærbare PC'ere. Det gælder både på arbejde og i hjemmet. Det sker fordi - ifølge Ericsson chefen - at mobiltelefoni handler om ny måde at tænke på:

- Da vi gjorde telefonen mobil, gjorde vi den samtidig personlig. Nu ringer man ikke længere til et kontor eller et sted - man ringer til en person, sagde Kurt Hellström.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs