Planet Project - spørger alle

MediaWatch

En netop gennemført opgørelse har vist, at godt en halv million mennesker på verdensplan har klikket sig ind på undersøgelsen Planet Project, der er verdens største, interaktive, Internetbaserede opinionsundersøgelse af befolkninger verden over.

500 spørgere fra Planet Project, bestående af lokale frivillige, og over 2.000 medarbejdere fra 3Com arbejdede i omkring 90 lande over hele verden, har deltaget. Spørgerne har forsøgt at nå ud til de mennesker, der ikke er koblet til Internettet for at sørge for, at undersøgelsen bliver en verdensomspændende begivenhed.

Spørgerne indhentede svar i de fjerneste afkroge af verden, bl.a. i Amazonas regnskov, Puerto Willams i Chile, verdens sydligste by, Himalayabjergene og det vidtstrakte Sibirien. Der var også spørgere, der rejser gennem Zimbabwe i en varevogn for at give skolebørn over hele landet adgang til en trådløs Internetforbindelse.

Undersøgelsen findes på følgende sprog: kinesisk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, portugisisk og spansk. De forenede Nationer tog initiativ til den hidtil største flersprogede Webudsendelse, der bliver udbudt på syv forskellige sprog.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også