Level 8 kommer med rekordregnskab

MediaWatch

Omsætningen på 22,3 millioner amerikanske dollar er en stigning på 10 porcent i forhold til anden kvartal og hele 74 procent i forhold til tredje kvartal 1999.

Indtægten på 14,4 amerikanske dollar fra software-licencer er tilsvarende en stigning på 24 procent i forhold til anden kvartal og hele 251 procenti forhold til tredje kvartal 1999.

Det særdeles gode kvartalsregnskab har ført til et øget aktieudbytte: Fra 0,04 amerikanske dollar per aktie i tredje kvartal 1999 og 0,01 dollar i anden kvartal 2000 til nu 0,10 dollars.

Level 8 har i tredje kvartal, der i forvejen er førende inden for software til integration af e-handelssystemer, og Merrill Lynch - en af verdens førende investeringsbanker - indgået en strategisk alliance om at levere software til integration af e-handelsløsninger i store virksomheder.

Ifølge aftalen har Level 8 af Merrill Lynch fået global eksklusivret til at markedsføre, sælge og videreudvikle Cicero - et integrationsmiljø på klientniveau udviklet af Merrill Lynch, der er i brug hos mere end 30.000 Merrill Lynch konsulenter.

Level 8 markedsfører nu Cicero som en del af Geneva-suiten. Merrill Lynch har i forbindelse med aftalen fået en aktiepost i Level 8 på en million aktier, hvilket svarer til syv procent af aktiekapitalen. Desuden har Merrill Lynch fået en plads i bestyrelsen i Level 8.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også