MediaWatch

Level 8 kommer med rekordregnskab

Omsætningen på 22,3 millioner amerikanske dollar er en stigning på 10 porcent i forhold til anden kvartal og hele 74 procent i forhold til tredje kvartal 1999.

Indtægten på 14,4 amerikanske dollar fra software-licencer er tilsvarende en stigning på 24 procent i forhold til anden kvartal og hele 251 procenti forhold til tredje kvartal 1999.

Det særdeles gode kvartalsregnskab har ført til et øget aktieudbytte: Fra 0,04 amerikanske dollar per aktie i tredje kvartal 1999 og 0,01 dollar i anden kvartal 2000 til nu 0,10 dollars.

Level 8 har i tredje kvartal, der i forvejen er førende inden for software til integration af e-handelssystemer, og Merrill Lynch - en af verdens førende investeringsbanker - indgået en strategisk alliance om at levere software til integration af e-handelsløsninger i store virksomheder.

Ifølge aftalen har Level 8 af Merrill Lynch fået global eksklusivret til at markedsføre, sælge og videreudvikle Cicero - et integrationsmiljø på klientniveau udviklet af Merrill Lynch, der er i brug hos mere end 30.000 Merrill Lynch konsulenter.

Level 8 markedsfører nu Cicero som en del af Geneva-suiten. Merrill Lynch har i forbindelse med aftalen fået en aktiepost i Level 8 på en million aktier, hvilket svarer til syv procent af aktiekapitalen. Desuden har Merrill Lynch fået en plads i bestyrelsen i Level 8.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Pluto TV lancerer første danske kanal

Pixel.tv har i 15 år eksisteret selvstændigt på nettet, men får nu egen tv-kanal hos det Paramount Global-ejede Pluto TV. Det er led i den annoncefinansierede streamingtjenestes strategi om at udbyde mere lokalt indhold.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs