MediaWatch

Web-løsninger har dårlige svartider

Ved en netop afholdte Internet World i New York har Mercury Interactive offentliggjort en stor undersøgelse af performance i web-løsninger.

Ifølge undersøgelsen har 98 procent af alle løsninger en performance under det forventede, og at performance i gennemsnit er så lav som 15 procent af det forventede ved den første samlede test af en ny web-løsning.

Undersøgelsen fremgår af en hvidbog med titlen "Common Web Site Problems Identified by ActiveTest", som Mercury Interactive netop har præsenteret. Den viser, at dårlig performance kan skyldes problemer over alt i web-løsningens infrastruktur.

De mange software-komponenter, som indgår i en typisk web-løsning, er hver for sig gennemtestede og gode nok, men problemerne opstår, fordi de bliver kombineret på et utal af måder ved opsætningen af stadig mere komplekse web-løsninger.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Seneste nyt

Se flere jobs