MediaWatch

Web-løsninger har dårlige svartider

Ved en netop afholdte Internet World i New York har Mercury Interactive offentliggjort en stor undersøgelse af performance i web-løsninger.

Ifølge undersøgelsen har 98 procent af alle løsninger en performance under det forventede, og at performance i gennemsnit er så lav som 15 procent af det forventede ved den første samlede test af en ny web-løsning.

Undersøgelsen fremgår af en hvidbog med titlen "Common Web Site Problems Identified by ActiveTest", som Mercury Interactive netop har præsenteret. Den viser, at dårlig performance kan skyldes problemer over alt i web-løsningens infrastruktur.

De mange software-komponenter, som indgår i en typisk web-løsning, er hver for sig gennemtestede og gode nok, men problemerne opstår, fordi de bliver kombineret på et utal af måder ved opsætningen af stadig mere komplekse web-løsninger.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs