MediaWatch

Web-løsninger har dårlige svartider

Ved en netop afholdte Internet World i New York har Mercury Interactive offentliggjort en stor undersøgelse af performance i web-løsninger.

Ifølge undersøgelsen har 98 procent af alle løsninger en performance under det forventede, og at performance i gennemsnit er så lav som 15 procent af det forventede ved den første samlede test af en ny web-løsning.

Undersøgelsen fremgår af en hvidbog med titlen "Common Web Site Problems Identified by ActiveTest", som Mercury Interactive netop har præsenteret. Den viser, at dårlig performance kan skyldes problemer over alt i web-løsningens infrastruktur.

De mange software-komponenter, som indgår i en typisk web-løsning, er hver for sig gennemtestede og gode nok, men problemerne opstår, fordi de bliver kombineret på et utal af måder ved opsætningen af stadig mere komplekse web-løsninger.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs