MediaWatch

I-data overtager Eicon

Alt tydede i går på, at I-data var på vej til mindst at sikre sig kontrol med to tredjedelen af kapitalen i det børsnoterede Eicon, skriver Børsen.

I-datas adm. direktør Nick Jensen er overbevist om, at I-data vil få mindst to tredjedele. Men spørgsmålet for Nick Jensen er, om I-data med det samme når op på 90 procent.

Overtagelsesforsøget har stor betydning for I-datas aktiekurs. Ifølge Børsen ventes selskabet inden for en god uges tid efter, at overtagelsen er på plads, at præsentere en nøjagtig plan for sammenlægningen af de to selskaber.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs