MediaWatch

eForlag overtager konkurrent

Litteraturportalen, eForlag.dk, der har eksisteret i knap en måned har netop overtaget Bogmekka.dk, der hver måned udsender en farvefolder i over 45.000 eksemplarer med oplysninger om de mest spændende nyudgivelser fra de danske forlag.

Fremover vil besøgende på eForlag.dk således have gratis adgang til en online udgave af folderen. Derudover vil man kunne læse uddrag fra alle de omtalte bøger.

Derudover er eForlag.dk pr. 1. november' 2000 blevet leverandør af alt kultur- og bogstof til Jubii.dk, mens firmaet fremover vil forsyne Opasia.dk, 1klik.dk og EON.dk med boganmeldelser og nyheder.

De seneste statistikker fra eForlag.dk siden viser, at Villy Sørensens nye novelle "Aldersgrænsen" er blevet downloadet mere end 3000 gange, ligesom besøgstallene ifølge chefredaktør Jonathan Løw ligger mere end 30 procent over forventningerne inden lanceringen.

Samtidig har forlaget netop forbedret brugervenligheden i forbindelse med udgivelserne, så det er blevet både hurtigere og nemmere at hente bøgerne ned. Og slutteligt venter forlaget inden længe at kunne præsentere alle bøgerne i to helt nye formater.

Mere fra MediaWatch

Google strammer grebet om kreative forsøg på at tracke brugere

Techselskabet bygger videre på sit kommende bolværk i beskyttelsen af brugernes privatliv og færden på nettet. Konkurrencemyndigheder i Storbritannien har samtidig indledt undersøgelse af, om det sender en endnu større del af annoncemarkedet i Googles hænder.

Debat: Folketinget vender det døve øre til lyd

Fair betaling for indhold og kampen med techgiganterne er højaktuelle dagsordener hos politikere og i Kulturministeriet. Men podcasting er efterladt på perronen, skriver formand for Center for Podcasting, Søren Brunsgaard, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

Se flere jobs