MediaWatch

TV-baseret netværk får millionstøtte

Det amerikanske Dotcast, endnu et af USA's ambitiøse trådløse udbydere, skal med finansiel hjælp fra Disney, GE Capital samt Intel opbygge et nationalt dækkende netværk i USA, skriver CNET.

Baseret på det eksisterende Public Broadcast Systems TV-signaler skal der udbydes spil, video samt andet båndbredde-tungt indhold til de amerikanske hjem. Tiltaget er meget lig de, der tilbydes af rivalen Geocast Network System samt iBlast, der er skabt af en række lokale broadcastere.

Den finansielle støtte fra de nævnte investorer beløber sig til 60 millioner dollar. Selskabet forventer, at det vil koste i omegnen af 40 millioner dollar, at skabe et netværk der vil kunne nå ud til stort set alle amerikanske husstande.

Mere fra MediaWatch

Google strammer grebet om kreative forsøg på at tracke brugere

Techselskabet bygger videre på sit kommende bolværk i beskyttelsen af brugernes privatliv og færden på nettet. Konkurrencemyndigheder i Storbritannien har samtidig indledt undersøgelse af, om det sender en endnu større del af annoncemarkedet i Googles hænder.

Debat: Folketinget vender det døve øre til lyd

Fair betaling for indhold og kampen med techgiganterne er højaktuelle dagsordener hos politikere og i Kulturministeriet. Men podcasting er efterladt på perronen, skriver formand for Center for Podcasting, Søren Brunsgaard, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

Se flere jobs