MediaWatch

Navision - ud af KFX ind i KVX

Som opfølgning på, at det tirsdag blev afgjort, at Navision må forlade KFX-indekset pr. 18. december, er det nu besluttet, at Navision samme dag optages i KVX-indekset, selvom selskabet ikke umiddelbart ser ud til at opfylde kravene om optagelse. Det skriver RB-Børsen.

Tvivlen om Navision's optagelse drejer sig om, at selskabet - som et krav om at kunne optages i KVX - skal kunne leve op til årlige vækstrater på mindst 20 procent. Fondsbørsens administrerende direktør Hans-Ole Jochumsen henviser til, at man har foretaget en samlet vurdering af selskabet. Og selvom Navision kan have vanskeligt ved at opfylde vækstkravet på kort sigt, forventer Fondsbørsen, at Navision på langt sigt vil opfylde vækstkravet.

Navision selv vil ikke umiddelbart bekræfte forventningerne til årlige vækstrater på mindst 20 procent og har selv hæftet tvivl ved en analyse fra IDC, som forudsiger en vækst hos Navision på 20-25 procent. -Det er meget svært at forudsige, hvornår væksten eventuelt vil sætte ind for NT-platformen, som er den vi bruger, siger kommunikationschef Søren Møller Christensen.

Mere fra MediaWatch

Topchef stopper i Microsoft Danmark

Microsoft Danmark har allerede en afløser parat, når Nana Bule stopper som adm. direktør i softwareselskabet ved udgangen af året. Den nye topchef kommer fra Deloitte.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs