MediaWatch

Nyt mobilselskab skærer i priserne

På www.telmore.dk kan kunden følge sit forbrug på sin egen personlige side. Prisen pr. minut er 1,25 kr. døgnet rundt og en SMS koster 40 øre. En aftale med Telmore er abonnementsfri, men der er en opkaldsafgift på 25 øre.

Telmore er et dansk selskab, udviklet til danske kunder, med det formål at levere et gennemsigtigt produkt, billigst muligt. Selskabet har Internettet som platform mod kunderne, og det er også her, man melder sig til. Betalingen sker over Dankort, hvorefter SIM-kortet kommer med posten.

Telmore startpakke koster 99 kr. inkl. SIM-kort, forsendelse og taletid for 99 kroner.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs