MediaWatch

Nyt mobilselskab skærer i priserne

På www.telmore.dk kan kunden følge sit forbrug på sin egen personlige side. Prisen pr. minut er 1,25 kr. døgnet rundt og en SMS koster 40 øre. En aftale med Telmore er abonnementsfri, men der er en opkaldsafgift på 25 øre.

Telmore er et dansk selskab, udviklet til danske kunder, med det formål at levere et gennemsigtigt produkt, billigst muligt. Selskabet har Internettet som platform mod kunderne, og det er også her, man melder sig til. Betalingen sker over Dankort, hvorefter SIM-kortet kommer med posten.

Telmore startpakke koster 99 kr. inkl. SIM-kort, forsendelse og taletid for 99 kroner.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs