MediaWatch

Maconomy opgiver Nasdaq

Efter at Maconomy i flere omgange har meldt ud, at de ønsker at blive noteret på den amerikanske IT-børs Nasdaq, står det nu klart, at Maconomy alligevel ikke går den vej. Den danske virksomhed har bekendtgjort, at børsintroduktionen skal foregå på Københavns Fondsbørs.

Til Børsen siger Maconomys direktør, Per Tejs Knudsen, at Maconomys nye fokus på den danske børs ikke alene skyldes de seneste måneders turbulens på Nasdaq. Han peger på, at tidligere var Nasdaq meget langt fremme, når det gjaldt forståelsen af nye produkttyper - hvor man i Skandinavien så mere på brands. Sådan er det ikke mere, mener Per Tejs Knudsen.

Men Per Tejs Knudsen indrømmer dog, at Nasdaqs svingende op- og nedture har spøgt i baghovedet på den danske ledelse. Han fremhæver, at på den danske fondsbørs vil Maconomy kunne få den samme prisfastsættelse som på Nasdaq, og han tilføjer, at i København vil det kunne foregå "i god ro og orden".

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs