MediaWatch

Lucent's topchef fyret

Verdens førende leverandør af telefonudstyr, amerikanske Lucent Technologies, markedsværdi har i det seneste år været faldende på grund af dårlige regnskaber. Det kostede natten mellem søndag og mandag selskabets topchef, Richard McGinn, 54 år, stillingen.

Overraskelsen på Wall Street om nyheden om McGinn's afgang var i går behersket. Lucent, der oprindeligt var et succesfuldt selskab, der ikke kunne gøre noget forkert, har i den senere tid haft store problemer med salget af produkter, der skal tage kampen op med selskabets konkurrenter.

Det har i længere tid medført et stigende eksternt krav om McGinn's tilbagetræden. Omvendt har han draget fordel af støtte fra selskabets direktører, der ifølge Wall Street Journal i den seneste tid har været parat til at forsvare McGinn overfor Lucent's bestyrelse.

I et interview for bare to uger siden udtalte McGinn, at det ikke har været nævnt med et eneste ord, at han måske skulle forlade sin stilling i Lucent. Det har ikke været muligt for den internationale finanspresse at få en kommentar fra McGinn, hvad han i dag mener om den sag.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs