MediaWatch

Lucent's topchef fyret

Verdens førende leverandør af telefonudstyr, amerikanske Lucent Technologies, markedsværdi har i det seneste år været faldende på grund af dårlige regnskaber. Det kostede natten mellem søndag og mandag selskabets topchef, Richard McGinn, 54 år, stillingen.

Overraskelsen på Wall Street om nyheden om McGinn's afgang var i går behersket. Lucent, der oprindeligt var et succesfuldt selskab, der ikke kunne gøre noget forkert, har i den senere tid haft store problemer med salget af produkter, der skal tage kampen op med selskabets konkurrenter.

Det har i længere tid medført et stigende eksternt krav om McGinn's tilbagetræden. Omvendt har han draget fordel af støtte fra selskabets direktører, der ifølge Wall Street Journal i den seneste tid har været parat til at forsvare McGinn overfor Lucent's bestyrelse.

I et interview for bare to uger siden udtalte McGinn, at det ikke har været nævnt med et eneste ord, at han måske skulle forlade sin stilling i Lucent. Det har ikke været muligt for den internationale finanspresse at få en kommentar fra McGinn, hvad han i dag mener om den sag.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs