MediaWatch

Tidligere top-direktør til 2M Invest

Peder Christoffersen, 54 år, tidligere topchef i forsikringsselskabet Baltica og dermed et ikon på den gamle økonomi i Danmark, træder nu ind i direktionskontorerne hos venture-selskabet 2M Invest, hvor han bliver direktør for forretningsudvikling. Det skriver Børsen.

Den nytiltrådte direktør vil få ansvaret for to hovedopgaver. Dels skal han styrke det internationale samarbejde til andre venture-selskaber i Global Venture Alliance. Og så er det meningen, at han skal opbygge en europæisk sidestykke til den asiatiske virksomhed, 2M Services.

Peder Christoffersen siger selv, at jobbet er en mulighed, som han ikke har kunne sige nej til. I fire uger har han og 2M Invest prøvet kemien af i mellem sig. Resultatet blev, at den fungerer.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs