MediaWatch

Wired: CNET det bedste nyhedssite

Udnævnelsen, der er foretaget på baggrund af en læserafstemning, anerkender CNET, som et site, der kontinuerligt har leveret højkvalitets analyser af online medie selskaber samt teknologinyheder, skriver CNET.

Kåringen fandt sted som en del af Wired's Reader's Rave 2000 Awards, der er en prisuddeling for de bedste produkter, personer der har udøvet størst indflydelse samt de bedste websites. Vinderne blev fundet blandt 15.000 indsendte forslag i 17 forskellige kategorier.

Hæderen er den seneste i en række af anerkendelser af CNET siden dets start i 1996. Sitet har tidligere vundet anerkendelse fra blandt andet Society of Professonal Journalists og Computer Press Association.

Sitet har ligeledes vundet Eppy Award tre gange i træk samt modtaget en Webby Award. I den forbindelse slog den så anerkendte medier som ABCNews.com og The New York Times.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs