Få vejret via SMS

MediaWatch

Vejr2 tilbyder lokale vejrudsigter på postnummerniveau, baseret på en opdeling af Danmark i 50.000 kvadrater, hver på to gange 2 kilometer. De lokale vejrudsigter - og ekstra varsler, hvis vejret udvikler sig uventet - kan spare entreprenører, håndværkere og andre, som arbejder udendørs, for store beløb.

Brugerne af tjenesten, som åbner i testversion i slutningen af november, kan selv vælge, hvordan de vil modtage vejrudsigter og varsler om kritiske vejrændringer: Via web, epost eller SMS-beskeder på mobiltelefonen. Den samlede Vejr2-løsning hostes i første omgang i et "væksthus", som MemoBase Group har etableret i samarbejde med Sun Microsystems.

- Vejr2 er et godt eksempel på, at agent-teknologien gør det hurtigt at etablere endog meget omfattende IT-løsninger, uden at det kræver en masse konsulenttimer og programmering. Med den her teknologi kan vi levere et IT-system, som er med til hurtigt at bygge virksomheden op, og som fra første dag passer ind i virksomhedens forretningskoncept, siger administrerende direktør for eRMpartner, Jørgen Leschly.

Ifølge Jørgen Leschly er agent-teknologien udtryk for et længe ventet gennembrud inden for CRM (Customer Relationship Management). Med de logiske agenter kan enhver forretningsgang opsættes og automatiseres uden at det kræver egentlig programmering. Ansatte med fokus på forretningsdrift kan - uden særlige IT-færdigheder - lære at oprette og styre de logiske agenter på tre uger eller mindre.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også