MediaWatch

Hurtig afslutning på Microsoft-sag!

En afslutning af processen mod Microsoft omkring årsskiftet er afgørende for det amerikanske erhvervsliv. Det meddelte det amerikanske Justitsministerium tirsdag. Ønsket om en hurtig afslutning, skal ses i lyset af at Microsoft i mandags krævede 60 dage til at forberede selskabets sagsfremstilling, før den skal i appelretten, skriver Reuters.

Såfremt appelretten godkender Microsofts ønske om to måneders forberedelse, vil koncernen først skulle fremlægge sin version af sagen for en dommeren i midten af december, hvilket vil medføre, at appelretten først i midten af februar vil kunne komme med et svar. Derfor opfatter justitsministeriet Microsofts krav som "overdrevent", forklarede en talsmand fra det amerikanske Justitsministerium.

Iagttagere vurderer, at Microsoft vil trække sagen i langdrag i den forhåbning, at den endelige dom vil blive overhalet af den teknologiske udvikling.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs