IBM dropper dansk IT

MediaWatch

Efter i flere år at have samarbejdet om at udvikle en udviklingsstandard går det danske softwarehus IT Factory og IBM datterselskabet Lotus fra hinanden. Ifølge IT Factory afbrød Lotus pludselig de endelige forhandlinger om en udviklingsstandard til Lotus, hvilket kom som en overraskelse for den danske IT-virksomhed, skriver Jyllands-Posten

Ifølge Pierre Van Beneden, netop afgående chef for Lotus i Europa, fungerede samspillet mellem de to parter ikke. Ligesom han fandt, at IT Factory var for krævende under de 18 måneder lange forhandlinger, der drejede sig om IT-Factory skulle levere en udviklingsstandard til Lotus.

- De fandt hele tiden på detaljer i aftalen, der skulle uddybes, siger Van Beneden. Det overrasker til gengæld IT Factory's vicepræsident, Morten Lorenzen, der siger, at IT Factory ville være gået meget langt for at få aftalen i stand om at levere en udviklingsstandard til Lotus.

Hvad der skete er parterne tilsyneladende ikke enige om. Men det står ifølge Jyllands-Posten klart, at medens de langvarige forhandlinger stod på, arbejdede Lotus's europæiske konsulenttjeneste selv på at skabe en udviklingsstandard i stil med den IT Factory ville lave.

Lotus har døbt deres nye udviklingsværkstøj for LiSA.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også