MediaWatch

e-business konference

Det er forfatteren, underviseren og toprådgiveren Grady Means, der flyver ind fra sit hjem i Washington DC for at tale om det, han selv har kaldt den største enkeltstående forandring af den globale økonomi og betingelserne for at drive forretning, som verden endnu har set.

- A fundamental transformation of the business model is under way, to which the central precept of Darwinism applies: Companies must either adapt or perish!

Sådan lyder det i forordet til Grady Means nye bog "MetaCapitalism - The E-business Revolution and the Design of the 21st-Century Companies and Markets". Bogen handler om den strategiske tankegang omkring Internettet og sætter fokus på de udfordringer, det stiller til fremtidens organisering af virksomheder og B2B-markedet. Ifølge Means er det ikke længere et spørgsmål, om den enkelte virksomhed vil skifte til en e-business model - det er kun et spørgsmål om, hvornår det sker, lyder en af bogens pointer.

Grady Means fungerer i dag som Managing Partner and Global Leader for Strategic Change Consulting hos PricewaterhouseCoopers. Han har i mere end 30 år fungeret som toprådgiver for bl.a. Det Hvide Hus og er kendt som en respekteret underviser og forelæser.

Umiddelbart før Grady Means går på scenen, introducerer First Tuesday Elevator Pitches, hvor tre udvalgte start-ups får lejlighed til kort at præsentere deres forretningsidé for salen. Arrangementet, der vil foregå på engelsk, afholdes i Glassalen i Tivoli, og dørene åbnes klokken 17.00. Indgang sker ved Tivolis hovedindgang på Vesterbrogade, og deltagelse er gratis. Dog er tilmelding nødvendig.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs