e-business konference

MediaWatch

Det er forfatteren, underviseren og toprådgiveren Grady Means, der flyver ind fra sit hjem i Washington DC for at tale om det, han selv har kaldt den største enkeltstående forandring af den globale økonomi og betingelserne for at drive forretning, som verden endnu har set.

- A fundamental transformation of the business model is under way, to which the central precept of Darwinism applies: Companies must either adapt or perish!

Sådan lyder det i forordet til Grady Means nye bog "MetaCapitalism - The E-business Revolution and the Design of the 21st-Century Companies and Markets". Bogen handler om den strategiske tankegang omkring Internettet og sætter fokus på de udfordringer, det stiller til fremtidens organisering af virksomheder og B2B-markedet. Ifølge Means er det ikke længere et spørgsmål, om den enkelte virksomhed vil skifte til en e-business model - det er kun et spørgsmål om, hvornår det sker, lyder en af bogens pointer.

Grady Means fungerer i dag som Managing Partner and Global Leader for Strategic Change Consulting hos PricewaterhouseCoopers. Han har i mere end 30 år fungeret som toprådgiver for bl.a. Det Hvide Hus og er kendt som en respekteret underviser og forelæser.

Umiddelbart før Grady Means går på scenen, introducerer First Tuesday Elevator Pitches, hvor tre udvalgte start-ups får lejlighed til kort at præsentere deres forretningsidé for salen. Arrangementet, der vil foregå på engelsk, afholdes i Glassalen i Tivoli, og dørene åbnes klokken 17.00. Indgang sker ved Tivolis hovedindgang på Vesterbrogade, og deltagelse er gratis. Dog er tilmelding nødvendig.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også