MediaWatch

Udvalgte nyheder fra mediawatch.dk

Det redaktionelle stof er nu samlet under hovedrubrikken NYHEDER med link til Forsiden, et link til dagens og gårsdagens nyheder (Seneste nyheder) og en oversigt med de seneste syv døgns nyheder. I dette register har brugerne mulighed for at selektere og udvælge nyheder fra ét eller flere af mediawatch' fem hovedområder: e-business, Internet, TV, tele og kommunikation.

Mediawatch' PUSH-e-NEWS med de daglige nyheder om Digitale Medier, Internettet og Den ny Økonomi kan nu også leveres efter modtagernes individuelle ønsker. PUSH-e-NEWS leveres op til tre gange dagligt, men brugerne kan nu alternativt vælge kun at modtage nyhederne morgen og aften - eller få nyhederne leveret én gang i døgnet ved arbejdsdagens begyndelse ca. kl. 8.30. Uanset tidspunktet for levering vil abonnenterne modtage alle døgnets nyheder.

Som en anden ny service tilbyder mediawatch.dk, at abonnenterne midlertidigt kan standse leveringen i en bestemt periode, så e-mail boksen ikke flyder over for eksempel i ferien. Hvis De vil ændre leveringsprofil, så klik på PUSH-e-NEWS øverst til højre på sitet.

Venlig hilsen Redaktionen

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen undersøger mulig coronasnyd i egne rækker, lovforslag om ændring i ophavsretten debatteres og der er landet et væld af rapporter om mediers vilkår. Få overblik over ugens vigtigste begivenheder i Mediedanmark her.

Seneste nyt

Se flere jobs