MediaWatch

Udvalgte nyheder fra mediawatch.dk

Det redaktionelle stof er nu samlet under hovedrubrikken NYHEDER med link til Forsiden, et link til dagens og gårsdagens nyheder (Seneste nyheder) og en oversigt med de seneste syv døgns nyheder. I dette register har brugerne mulighed for at selektere og udvælge nyheder fra ét eller flere af mediawatch' fem hovedområder: e-business, Internet, TV, tele og kommunikation.

Mediawatch' PUSH-e-NEWS med de daglige nyheder om Digitale Medier, Internettet og Den ny Økonomi kan nu også leveres efter modtagernes individuelle ønsker. PUSH-e-NEWS leveres op til tre gange dagligt, men brugerne kan nu alternativt vælge kun at modtage nyhederne morgen og aften - eller få nyhederne leveret én gang i døgnet ved arbejdsdagens begyndelse ca. kl. 8.30. Uanset tidspunktet for levering vil abonnenterne modtage alle døgnets nyheder.

Som en anden ny service tilbyder mediawatch.dk, at abonnenterne midlertidigt kan standse leveringen i en bestemt periode, så e-mail boksen ikke flyder over for eksempel i ferien. Hvis De vil ændre leveringsprofil, så klik på PUSH-e-NEWS øverst til højre på sitet.

Venlig hilsen Redaktionen

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs